Wie zijn wij

Nada Naga is een groep enthousiaste mensen die al sinds 1996 droomtijdconcerten verzorgen. Dit zijn concerten waarbij klanksferen worden gecreëerd die de bezoekers op verschillende bewustzijnslagen kunnen ervaren en die een diep ontspannende werking hebben. We spelen dichtbij de mensen zodat men de klanken liggend op een matje lichamelijk kan ervaren, voelen en horen. Klank is trilling, vibratie, zonder klank is er geen leven. We bewegen tussen de mensen, geven klankschaalbehandelingen en raken daarbij als ondersteuning de ander liefdevol aan. We creeëren een sfeer van geborgenheid zodat je een reis kan maken door de wereld van je innerlijk, dichtbij je kern, je hart. Omdat de klanken persoonlijk worden aangeboden maakt ieder zijn eigen unieke reis met de klank. Het kan je op diep niveau aanraken en voelen alsof je opnieuw wordt gestemd.

Wij bespelen allerlei instrumenten uit verschillende, vaak sjamanistische tradities, zoals klankschalen, gongs, didgeridoos, sjamanentrommels,ratels, fluiten, mondharpen, sandawa, tampoera, mondharpen, hang. Ook gebruiken we onze stemmen, bijvoorbeeld met boventoonzang, om de klanksferen compleet te maken.

De concerten ontstaan intuïtief, we zijn vertrouwt met de sjamanistische principes en werken samen als één instrument van de schepper. Laten de klanken in liefde en vertrouwen door ons heen komen. Bij het begin is er een korte inleiding om de mensen te begeleiden naar een staat van rust en onrvankelijkheid.

Als je één van onze droomtijdconcerten bezoekt krijg je een matje en kussentje om op te liggen. Het is prettig als je een slaapzak of deken meeneemt om jezelf warm te houden. Als je een eigen matje mee kan nemen is dat aan te bevelen. Na afloop krijg je een kopje thee en is er tijd om naar behoefte met ons iets te delen.

We vinden het leuk om te worden uitgenodigd, spelen graag op verschillende locaties.

Ook verzorgen we workshops en kunnen zodoende naar behoefte een hele middag verzorgen.

Bijv: Helend Dansen en Zingen vanuit het Hart met Ditte  zie Ditte startpagina

Workshop boventoonzingen met André of mondharpspelen met Izzy.

Voor opgaves of inf. bel of mail Ditte 0113-223805 ditreyn@hetnet.nl