Groepsleden

An

an klein

Het geven van voetreflexmassages en klankmassages vind ik fijn. Hierbij ontstaat, zonder woorden, een ontspannen sfeer, waarin onbewuste gevoelens naar boven kunnen komen. Samenspelen met de leden van de muziekgroep Nada Naga geeft een extra dimensie. Er ontstaan verschillende energiën, waardoor er een andere uitwerking plaatsvindt dan bij een één op één behandeling. Beide zijn even waardevol. De vibraties van onze muziekinstrumenten, die door de klanken worden opgeroepen, hebben net zoals homeopatische medicijnen invloed op ons stoffelijk lichaam en onze energielichamen. Zij willen ons in balans brengen. De werking van de zachte medicijnen en (tere) klanken brengen onze eigen liefde naar boven.

Annelies

annelies

Mijn naam is Annelies

Ditte

ditteAl vanaf het begin, (juni 1996) speel ik met veel plezier in Nada Naga. Het is magisch om elke keer weer opnieuw op reis te kunnen gaan met de klanken tijdens onze concerten. Klanken zijn zuiver, eerlijk en hebben een harmoniserende en bewustzijns verruimende werking. Het is als thuis komen bij jezelf in je hart. Het is een voorrecht de toon van de schepping door mijn wezen te voelen stromen en uit te kunnen dragen. Mijn intuïtie en spirituele ontwikkeling zijn daardoor in een stroomversnelling gekomen. Ook vind ik het fijn mensen tijdens een persoonlijke klankbehandeling te bezingen en aan te raken.

SINDS 1998 AFGESTUDEERD IN DE JUNGIAANSE ASTROLOGIE.
Ik geef astrologische consulten waarbij tijdens een gesprek van twee uur de horoscoop besproken wordt. Ook geef ik af en toe een korte cursus van 4 keer waarbij we in een kleine groep met de eigen horoscoop aan de slag gaan.
IK VIND HET INSPIREREND EN BOEIEND MET MENSEN TE WERKEN EN OP EEN SPEELSE MANIER KENNIS OVER TE DRAGEN.

Dat doe ik door middel van dans en stemdagen, of een combinatie van die twee. Dansen is altijd al een grote passie van mij geweest. Het activeert de chakra’s, en brengt je op een vreugdevolle manier terug in het nu. We maken contact met de aarde en de hemel, en gaan vanuit die verbinding bewegen. Soms uitbundig met passie en vuur, maar ook ingetogen en bespiegelend. We maken de spieren en gewrichten soepel, zodat de energie voelbaar gaat stromen stress kan worden afgevoerd. We dansen door ons eigen universum, want de kosmos danst, is altijd in beweging. ik maak daarbij gebruik van visualisaties en passende muziek.

OOK WERK IK MET DE KRACHT VAN DE HELENDE STEM.
Klank is trilling, vibratie, het element dat verschillende dimensies verbindt. We gaan zingen – chanten – klinken. Met de kracht van de klank kun je jezelf harmoniseren en van binnenuit beleven. Door je toon te verkennen en accepteren is het eenvoudig om in waarheid te spreken en keuzes te maken. Als we ons afstemmen op ons hart kunnen we met onze stem tot aan de hemel reiken en weer terug. Een voertuig worden van de helende klank en innerlijke helderheid beleven.

OOK KUN JE MIJ VRAGEN VOOR RITUELEN EN INWIJDINGEN.
Daarbij reis ik met mijn trommel door de 7 windrichtingen. Ik maak daarbij gebruik van de sjamanistische principes, archetypes en astrologie. Voor meer informatie kun je me bellen of mailen, ditreyn@hetnet.nl, tel: 0113-223805.

Dré

dré

Nada Naga is voor mij een groep vrienden die bijzondere muziek maakt: klanken die geest en lichaam tot rust brengen. We doen dat ieder vanuit een andere achtergrond en ondanks dat vormen we een eenheid. Zelf heb ik gewerkt als stedenbouwkundig ontwerper bij de gemeente Vlissingen en ben nu gepensioneerd.

Bij onze concerten speel ik naast didgeridoo en sjamanentrommel ook klankschalen, mondharp (zie foto) en kleine (ritme)instrumentjes. Verder zing ik graag, speciaal boventonen.

De mondharp komt in verschillende culturen voor, maar is vooral in Siberië erg populair. Als je interesse hebt kan ik er meer over vertellen en je leren het instrument te bespelen. An is mijn wederhelft. Wij geven ook individuele klankbehandelingen voor mensen die stress en zorgen kwijt willen raken.

Izzy

izzyMijn passie is klank en muziek maken met zoveel moelijk verschillende mensen en culturen. Dit is dan ook duidelijk hoorbaar tijdens onze concerten. Een van de mooiste dingen in mijn leven is dan ook Nada Naga. Een andere reden hiervan is dat bij ieder concert dat ik mag geven, ikzelf ook een stukje heler wordt. Muziek is een taal die iedereen op de wereld verstaat, dit heb ik aan den lijve kunnen ondervinden. Ritme is voedsel voor het lichaam, melodie voor het hart, de atmosfeer voedt de ziel. Nada Naga heeft al deze facetten in het concert zitten. Ikzelf speel voornamelijk op de gongen, klankschalen en de didgeridoo. Ik zie er naar uit om je op een van onze concerten te begroeten.

Lilian

lilianLilian