Groepsleden

 

Dré

Onze dierbare klankbroeder André heeft zondag 17 december de oversteek naar Groot Mysterie gemaakt. We hadden niet verwacht dat hij zo snel naar zijn geliefde, ons klankzusje An, zou vertrekken.

We zijn intens verdrietig en geschokt, we gaan hem en zijn klanken enorm missen

Voor altijd zijn wij Nada Naga in klank verbonden.

An

an klein

Tot ons groot verdriet delen we jullie mede dat op 25 mei jongstleden ons lieve klankzusje An is overgegaan naar great spirit. We missen haar zachtheid en liefdevolle tonen tijdens onze concerten.

 

Annelies

annelies

Mijn naam is Annelies,  “Alles is trilling” dat zeg ik al zo lang ik me kan herinneren.. Pas later ga je het begrijpen. Trilling/frequentie neem ik mee in mijn werk als psycholoog met taal en zonder taal. En met mijn klankfamilie Nada Naga waarin ik naast sjamanendrum, indianenfluit, klankschalen en ratels met name mijn stem gebruik. ‘Trilling als medicijn’. Sinds 2011 ben ik nu in verbinding met mijn klankfamilie en ben daar erg dankbaar voor!   Ik zie u graag op onze klankconcerten.

 

Ditte

ditteAl vanaf het begin, (juni 1996) speel ik met veel plezier in Nada Naga. Het is magisch om elke keer weer opnieuw op reis te kunnen gaan met de klanken tijdens onze concerten. Klanken zijn zuiver, eerlijk en hebben een harmoniserende en bewustzijns verruimende werking. Het is als thuis komen bij jezelf in je hart. Het is een voorrecht de toon van de schepping door mijn wezen te voelen stromen en uit te kunnen dragen. Mijn intuïtie en spirituele ontwikkeling zijn daardoor in een stroomversnelling gekomen. Ook vind ik het fijn mensen tijdens een persoonlijke klankbehandeling te bezingen en aan te raken.

SINDS 1998 AFGESTUDEERD IN DE JUNGIAANSE ASTROLOGIE.
Ik geef astrologische consulten, ook geef ik af en toe een korte cursus van 4 keer waarbij we in een kleine groep met de eigen horoscoop aan de slag gaan.

IK VIND HET INSPIREREND EN BOEIEND MET MENSEN TE WERKEN EN OP EEN SPEELSE MANIER KENNIS OVER TE DRAGEN. Dat doe ik door middel van dans- en stemworkshops . Klank is trilling, vibratie, het element dat verschillende dimensies verbindt. We gaan zingen – chanten – klinken. Met de kracht van de klank kun je jezelf harmoniseren en van binnenuit beleven. Door je toon te verkennen en accepteren is het eenvoudig om in waarheid te spreken en keuzes te maken. Als we ons afstemmen op ons hart kunnen we met onze stem tot aan de hemel reiken en weer terug. Een voertuig worden van de helende klank en innerlijke helderheid beleven.

OOK KUN JE MIJ VRAGEN VOOR RITUELEN EN INWIJDINGEN.
Daarbij reis ik met mijn trommel door de 7 windrichtingen. Ik maak daarbij gebruik van de sjamanistische principes, archetypes en astrologie. Voor meer informatie kun je me bellen of mailen, ditreyn@hetnet.nl, tel: 06-50830224.

Izzy

Mijn passie is klank en muziek maken met zoveel moeilijk verschillende mensen en culturen. Dit is dan ook duidelijk hoorbaar tijdens onze concerten. Een van de mooiste dingen in mijn leven is dan ook Nada Naga. Een andere reden hiervan is dat bij ieder concert dat ik mag geven, ikzelf ook een stukje heler wordt. Muziek is een taal die iedereen op de wereld verstaat, dit heb ik aan den lijve kunnen ondervinden. Ritme is voedsel voor het lichaam, melodie voor het hart, de atmosfeer voedt de ziel. Nada Naga heeft al deze facetten in het concert zitten. Ikzelf speel voornamelijk op de gongs, klankschalen en de didgeridoo. Ik zie er naar uit om je op een van onze concerten te begroeten.

Lilian

Hoi, ik ben Lilian, samen met mijn man Izzy doe ik al jaren met plezier en passie mee met de droomtijdconcerten. Mijn streven is dat mensen heerlijk kunnen genieten van de klank en daarna ontspannen naar huis kunnen. De instrumenten die ik bespeel zijn Hang, Sandawa, Sjamanendrum en kleine percussie instrumenten. Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten en voor je te spelen op onze concerten. Graag tot dan.

 

John

Sjamaan-drumbouwer. Muziek is mijn medicijn. Klanken, frequentie en trilling maken mijn gedachten stil en brengen me bij mijn kern en in contact met het andere. Klanken zijn puur en kunnen raken in het diepste zijn, brengen ons op reis. Na een aantal jaren als drummer overal en nergens te hebben mogen klanken, spelen en verbinden met de mensen/energie om mij heen mag ik sinds maart ’20 als klankmagiër bij Nada Naga klanklandschappen creëren. Ik bespeel vooral drums, klankschalen, Sandawa (monochord) verder een klein beetje didgeridoo, harmonium en fluit. Enorm dankbaar dat ik mijn passie en medicijn via deze weg mag delen met jullie in de vorm van de droomtijd-concerten die ik met deze groep mooie mensen mag geven.