Wat doen wij

Nada Naga is een groep enthousiaste mensen die al sinds 1996 droomtijdconcerten verzorgt. Dit zijn concerten waarbij klanksferen worden gecreëerd die de bezoekers op verschillende bewustzijnslagen kunnen ervaren en die een diep ontspannende werking hebben. We spelen dichtbij de mensen zodat men de klanken liggend op een matje lichamelijk kan ervaren. Klank is trilling, energie; en zonder energie is er geen leven. We bewegen tussen de mensen, geven klankschaalbehandelingen en raken daarbij als ondersteuning de bezoekers liefdevol aan. We creëren een sfeer van geborgenheid zodat je een reis kan maken door de wereld van je innerlijk, dichtbij je kern, je hart. Omdat de klanken persoonlijk worden aangeboden maakt ieder zijn eigen unieke reis met die klank. Het kan je op diep niveau aanraken en voelen alsof je opnieuw wordt gestemd.

Wij bespelen allerlei instrumenten uit verschillende, vaak sjamanistische tradities, zoals klankschalen, gongs, didgeridoo’s, sjamanentrommels, ratels, fluiten, mondharpen, sandawa, tampoera, mondharpen, hang. Ook gebruiken we onze stemmen, bijvoorbeeld met boventoonzang, om de klanksferen compleet te maken.

De concerten ontstaan intuïtief. We zijn vertrouwt met de sjamanistische principes en werken samen als één instrument. Laten de klanken in liefde en vertrouwen door ons heen komen. Bij het begin is er een korte inleiding om de bezoekers te begeleiden naar een staat van rust en ontvankelijkheid.

Als je één van onze droomtijdconcerten bezoekt krijg je een matje om op te liggen. Het is prettig als je zelf een slaapzak of deken meeneemt om je warm te houden. Als je een eigen matje en kussen mee kan nemen is dat aan te bevelen. Na afloop krijg je een kopje thee en is er tijd om naar behoefte met ons iets te delen.

We vinden het leuk om te worden uitgenodigd en we spelen graag op verschillende locaties.

Ook verzorgt Izzy een workshop mondharpspelen op aanvraag.

Voor aanmeldingen of vragen bel of mail Ditte 06- 50830224 ditreyn@hetnet.nl