Hallo ik ben Ditte.

Ditte

Al vanaf het begin, (juni 1996) speel ik met veel plezier in Nada Naga. Het is magisch om elke keer weer opnieuw op reis te kunnen gaan met de klanken tijdens onze concerten. Klanken zijn zuiver, eerlijk en hebben een harmoniserende en bewustzijns verruimende werking. Het is als thuis komen bij jezelf in je hart. Het is een voorrecht de toon van de schepping door mijn wezen te voelen stromen en uit te kunnen dragen. Mijn intuïtie en spirituele ontwikkeling zijn daardoor in een stroomversnelling gekomen. Ook vind ik het fijn mensen tijdens een persoonlijke klankbehandeling te bezingen en aan te raken.

SINDS 1998 AFGESTUDEERD IN DE JUNGIAANSE ASTROLOGIE.

Ik geef astrologische consulten waarbij tijdens een gesprek van twee uur de horoscoop besproken wordt. Ook geef ik af en toe een korte cursus van 4 keer waarbij we in een kleine groep met de eigen horoscoop aan de slag gaan.

IK VIND HET INSPIREREND EN BOEIEND MET MENSEN TE WERKEN EN OP EEN SPEELSE MANIER KENNIS OVER TE DRAGEN.

Dat doe ik door middel van dans en stemdagen, of een combinatie van die twee. Dansen is altijd al een grote passie van mij geweest. Het activeert de chakra's, en brengt je op een vreugdevolle manier terug in het nu. We maken contact met de aarde en de hemel, en gaan vanuit die verbinding bewegen. Soms uitbundig met passie en vuur, maar ook ingetogen en bespiegelend. We maken de spieren en gewrichten soepel, zodat de energie voelbaar gaat stromen stress kan worden afgevoerd. We dansen door ons eigen universum, want de kosmos danst, is altijd in beweging. ik maak daarbij gebruik van visualisaties en passende muziek.

OOK WERK IK MET DE KRACHT VAN DE HELENDE STEM.

Klank is trilling, vibratie, het element dat verschillende dimensies verbindt. We gaan zingen - chanten - klinken. Met de kracht van de klank kun je jezelf harmoniseren en van binnenuit beleven. Door je toon te verkennen en accepteren is het eenvoudig om in waarheid te spreken en keuzes te maken. Als we ons afstemmen op ons hart kunnen we met onze stem tot aan de hemel reiken en weer terug. Een voertuig worden van de helende klank en innerlijke helderheid beleven.

OOK KUN JE MIJ VRAGEN VOOR RITUELEN EN INWIJDINGEN.

Daarbij reis ik met mijn trommel door de 7 windrichtingen. Ik maak daarbij gebruik van de sjamanistische principes, archetypes en astrologie. Voor meer informatie kun je me bellen of mailen, ditreyn@hetnet.nl, tel: 0113-223805.